APS voor stress, overspannenheid en/of een burn-out


Kenmerken van een burn-out

Langdurige stress kan ervoor zorgen dat je lichaam harder werkt dan het eigenlijk kan. Overspannen raken of een burn out krijgen is het gevolg.

Extreem moe zijn, slecht slapen, wisselende stemmingen, concentratie problemen, gejaagdheid en stress ervaren, neerslachtig en emotioneel zijn, pijn in de spieren en spanning in je buik zijn enkele symptomen.

Bij stress produceert je lichaam het hormoon cortisol, adrenaline en noradrenaline. Daarnaast zal je lichaam zal bij stress het hormoon serotonine afbreken. Bij een burn-out kan dus de hormonen huishouding alsmede het immuunsysteem, geheel van slag raken.Met APS een effectieve aanpak tegen spanningsklachten of een burn-out

Door behandelingen met APS therapie komen hormonen weer in balans. Het verminderd het stress niveau, je ervaart meer rust in het hoofd en een verbeterde stemming. Resultaat vanwege de hormoon balans is ook beter kunnen slapen. Daarnaast wordt er op celniveau 5 tot 8 x meer ATP aangemaakt. ATP staat voor energie, oftewel.. dit is de brandstof voor je lichaam! Juist die 'brandstof' is bij een burn-out ver te zoeken. Mensen ervaren na een aantal APS behandelingen dat ze weer de beschikking hebben over veel meer energie. Ook het immuunsysteem zal versterkt worden, je krijgt meer weerstand en lichamelijke klachten zullen verminderen of na verloop van tijd verdwijnen. Klik hier > als je meer wilt weten over APS tegen vermoeidheid.

Kortom: Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Je hersteld sneller en komt weer in balans.


Plan van aanpak:

Er wordt een behandelplan opgesteld, gericht op energiebevordering en een verbeterde gemoedstoestand. Door deze behandeling wordt het hele lichaam bereikt, natuurlijke pijnstillers en hormonen komen vrij, het bevordert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Het hormoon serotonine is een stof die in situaties van stress door het lichaam wordt afgebroken. De lichaamseigen stof serotonine beïnvloedt de stemming van de mens. Te weinig serotonine zorgt voor een slecht humeur, agressie, ontevredenheid, slechte concentratie, vermoeidheid enz. Tekort aan serotonine kan leiden tot depressiviteit en een negatief zelfbeeld. Bij de APS behandeling wordt er o.a. gebruik gemaakt van oorclips. Deze methode zal ervoor zorgen dat er in de hersenen een betere balans komt van serotonine.

De gouden combinatie van de verschillende effecten van APS therapie, maakt dat het lichaam krijgt wat het zo nodig heeft.


Afspraak maken, of heeft u vragen ? Maak dan gebruik van het contact formulier. Dezelfde dag nog kunt u een reactie van mij terug verwachten. Ik werk ambulant, dus kom bij mensen thuis voor APS behandelingen.

Er loopt nu een tijdelijke actie, waarbij ik gratis een informatie / advies consult kom geven aan huis. Wilt u hier gebruik van maken, dan kan dit ook via het contact formulier, of u kunt mij bellen op: 06-31223335.

Naar de hoofdpagina.