Klachten (fysiek en/of geestelijk) na zwangerschap


Het vrouwelijk lichaam heeft er een zware klus opzitten. 40 weken lang, de zwangerschap, heeft het lichaam moeten presteren.
Het vereist uiteraard heel wat werk om een kindje te voldragen.
Na de bevalling heeft het lichaam, én geest, tijd nodig om te ontzwangeren. Dat gaat niet altijd zonder slag of stoot.
Ontzwangeren duurt ook negen maanden, waarvan de eerste weken het belangrijkst zijn.


In de eerste weken na de bevalling heeft moeder vooral rust nodig. Terwijl dit vaak juist zo`n hectische periode is.
Denk aan de nachtelijke voedingen, huiluurtjes, kraamvisite, en de onzekerheid die vaak de kop opsteekt wanneer het het eerste kindje betreft.
Het gezin moet z`n ritme zien te vinden waarbij regelmaat belangrijk is. Zoals vroeger gesproken werd over de drie R: Rust - Reinheid - Regelmaat.
Je hele wereld lijkt even op z`n kop te staan, en iedereen binnen het gezin heeft even nodig om z`n draai te vinden.

Daarnaast hebben we dan ook nog de welbekende kwalen en klachten die vaak optreden na de zwangerschap en bevalling.
Ook de veranderde hormoonhuishouding zorgt voor tal van klachten; Vermoeidheid, stemmingswisselingen en emotioneel instabiel.
De hormonen zijn flink door elkaar gehusseld, en moeten weer even hun plek zien te vinden. Dat lukt bij een enkeling niet vanzelf en daardoor wordt soms een postnatale depressie veroorzaakt."APS therapie herstelt het verstoord evenwicht van het immuumsysteem en het hormoonstelsel. Het stimuleert zo indirect het zelfgenezend vermogen en de balans tussen de organen van het lichaam".

APS-therapie kan helpen sneller te herstellen van deze klachten


Natuurlijk heeft het lichaam tijd nodig om te herstellen na de bevalling (ook op hormonaal gebied) maar het kan daar heel goed wat hulp bij krijgen.
APS-therapie breekt niet in in het natuurlijke proces, maar het ondersteunt het.

Ik kan een behandelschema opstellen waarmee we de buik, rug, heupen en schaamstreek kunnen aanpakken (geheel ontkleden is niet nodig). Daarnaast behandel ik voor de hormonale schommelingen. Ook ga je beter slapen dankzij APS therapie.

Het APS apparaat wordt gebruikt om de actiepotentiaal in het lichaam te stimuleren.
Door de prikkeling van de actiepotentiaal treedt er een verbeterde cel-communicatie op waardoor er een toename van energie plaatsvind in het lichaam.
Deze energie komt voort uit de toename van ATP (adenosinetrifosfaat) die door de behandeling met het APS apparaat met factor 5 tot 8 keer wordt verhoogd.
Deze energie wordt door het lichaam benut om cellen te laten herstellen en in balans te brengen.
Bij verbruik van deze energie zorgt de lichaamseigen pijnstiller adenosine, die in gebonden vorm overblijft, voor extra pijnstilling.
Een ander positief effect van APS therapie is terug te vinden in een versnelde afvoer van afvalstoffen in het lichaam dat ook bijdraagt aan minder pijn en
een betere algehele gezondheid.

Doordat er gebruik gemaakt wordt van een unieke vorm van microstroom heeft APS therapie een sterk doordringbaar vermogen waardoor ook dieper gelegen
gebieden in het lichaam goed te bereiken zijn.
Hiermee onderscheid APS therapie zich ten opzichte van veel andere therapievormen.
Doormiddel van elektroden wordt het APS signaal overgebracht op het lichaam.
De elektroden wordt op strategische plaatsen aangebracht om een effectief mogelijke behandeling te verkrijgen.
Dit APS signaal is pijnloos, comfortabel en is geheel veilig voor het lichaam.


Ik werk ambulant, dus kom bij de mensen thuis voor een APS behandeling. Met een baby in huis is het wel fijn dat je dan de deur niet uit hoeft, ideaal dus.

Afspraak maken, of heeft u vragen ? Maak dan gebruik van het contact formulier. Dezelfde dag nog kunt u een reactie van mij terug verwachten.