Links en tips:


Sinds 2014 is APS Therapy lid van hét innovatie netwerk in de zorg, Health valley.


Hierdoor kan APS Therapy kennis delen en vergaren op het gebied van innovatie in de zorg. De gezondheidszorg staat ook in Nederland enorm onder druk en moet middels slimme en effectieve innovaties betaalbaar blijven. APS Therapy lijkt instaat te zijn de kosten in de gezondheidszorg met betrekking tot het gebruik van medicatie terug te dringen. Health Valley is een netwerk dat technologische innovaties in de gezondheidszorg stimuleert. Zo’n 700 kennisinstellingen en bedrijven houden zich in deze regio op een of andere wijze bezig met gezondheidszorg. Binnen Health Valley bundelen universiteiten, zorginstellingen, bedrijven en overheden zich om kennis uit te wisselen en samen innovatieve projecten op te zetten. Deze verbinding van kennis, technologie en business verbetert de gezondheidszorg en geeft de economie een enorme stimulans. Het Health Valley-netwerk is ontstaan in de provincies Gelderland, Brabant en Overijssel, maar het werkgebied is groter. Innovatie en samenwerking zijn immers niet gebonden aan regionale grenzen.

De basis voor Health Valley is zo’n 10 jaar geleden gelegd, toen een aantal ontwikkelingen in de regio Nijmegen samen kwamen. Bij de Radboud Universiteit en Radboud umc wilde men zich sterker gaan inzetten op valorisatie van kennis. Tegelijkertijd ontstond in het economisch beleid meer aandacht voor kenniseconomie en clustervorming. Uit onderzoek van Oost NV naar de sterkten van Oost-Nederland kwam de gezondheidszorg naar voren als sector met veel werkgelegenheid, innovatief vermogen en sterke bedrijvigheid. In het kader van het zogenaamde piekenbeleid presenteerden de provincies Gelderland en Overijssel vervolgens in 2004 de ‘Triangle’ Food, Health en Technology als drie topgebieden rond de universiteiten van Wageningen, Nijmegen en Twente. Deze drie topgebieden werden door het ministerie van Economische Zaken erkend als pieken van Oost-Nederland. Health Valley begon in 2004 als een project van Oost NV. In 2006 werd de Stichting opgericht.


http://www.health-valley.nl/leden/aps-therapy/


                                                                                               _______________________________________________________________________________________________________________________________ APS Therapy in Heteren is het 'moeder bedrijf' dat wereldwijd de APS apparaten en producten verkoopt en tevens de opleiding voor APS therapeuten verzorgt. Voor de website:  klikt u hier.           Voor de website van de beroepsvereniging voor APS therapy:  klikt u hier.                          

                                     _________________________________________________________________________________________________________________________________Om gezond te blijven is sporten en in beweging zijn van groot belang. 

Daarom werkt APS therapie Groningen samen met het professionele en gezellige Sportcentrum Balili. Dé plek waar fitness, groepslessen, vechtsporten, ricochet en wellness onder één dak samenkomen!

Op vertoon van een visite kaartje van APS therapie hoeft je voor een lidmaatschap bij sportcentrum Balili de inschrijfkosten niet te betalen. 
(dit geeft je een korting van maar liefst 30 euro!).