Wie ben ik:

Ik denk en werk graag vanuit een holistische visie. Holistisch wil zeggen: alles is met elkaar verbonden. Ieder mens bestaat uit geest, ziel en lichaam. Ons lichaam reageert op wat we eten, denken, doen en voelen. Wanneer hier de balans kwijt is, reageert ons lichaam daarop in de vorm van pijn, vermoeidheid, kwaaltjes en soms zelfs een chronische ziekte. Eigenlijk probeert het ons daarmee aan te geven dat we bewust met onze aandacht bij de klacht moeten stilstaan.. Oftewel, ziekte dwingt ons tot zelfonderzoek, het kan helpen ons bewustzijn te vergroten en innerlijk te groeien. Door ons bewustzijn bij ziekte naar binnen te richten, kunnen we de boodschappen van het lichaam leren verstaan en het de kans geven zichzelf zoveel mogelijk te herstellen. Gezond en gevarieerd eten speelt hierin ook een belanrgijke rol. Goede voeding geeft de brandstof die nodig is voor directe energievoorziening en levert de bouw- en beschermingsstoffen voor een gezond lichaam.

Met behulp van APS therapie kan ik jou helpen om het genezingsproces extra te ondersteunen en je lichaam de stimulans te geven om zichzelf te herstellen.

De HBO opleiding voor APS therapie heb ik met plezier gevolgd in Heteren. Ik heb er veel geleerd en ben enthousiast over deze mooie vorm van pijnbestrijding. Wat mij erg aanspreekt is dat APS therapie het lichaam aanzet om beter- en daardoor sneller te kunnen genezen. Het zelfgenezend vermogen krijgt een extra stimulans om aan de slag te gaan en de klacht wordt bij de kern aangepakt. Omdat met APS het lichaam zelf pijnstillende- en ontstekingsremmende stoffen aanmaakt, heeft men geen last van bijwerkingen, zoals bij gebruik van medicijnen.

Ook ben ik in het bezit van een HBO diploma Medische Basiskennis volgens de eindtermen van PLATO en geaccrediteerd door CPION of SNRO.

Ik werk ambulant, dus ik kom bij de mensen thuis, op bedrijfs- of sport locatie in de stad Groningen en de nabije omgeving.

Het geeft mij veel voldoening als ik eraan kan bijdragen dat iemand minder pijn en klachten heeft. Weer met plezier en voldoende energie van het leven kunnen genieten, dat is tenslotte wat we allemaal graag willen.

Hartelijke groet, Sandra Mulder.


__________________________________________________________________________________________________________________________________

Mensen met de meest uiteenlopende klachten kunnen bij mij terecht voor APS therapie. Bij acute (sport)blessures en ontsteking is er snel resultaat te behalen. Regeneratie in de cellen vind al na de eerste behandeling plaats, waardoor herstel van de klacht vlot verloopt.

Vrouwen die na een zwangerschap / bevalling klachten hebben, kunnen ook goed geholpen worden met APS therapie. Behandeling verlicht pijn en geeft verbetering van lichamelijke klachten. Het heeft daarnaast een positieve invloed tegen stress (zorgt voor meer rust in het hoofd) en slapeloosheid. Het helpt hormonale schommelingen sneller in balans te krijgen én je krijgt meer energie van APS therapie. Allemaal factoren waar nieuwbakken moeders veel baat bij kunnen hebben. Voor meer informatie hierover kunt u de subrubriek aanklikken "APS na zwangerschap". Een groot voordeel is ook dat ik bij de mensen thuis kom voor een APS behandeling. De deur niet uit hoeven voor een behandeling is voor velen een uitkomst.