06-31223335

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kosten en vergoeding:

Bij het eerste consult is er een intakegesprek, waarna we starten met de behandeling. Dit duurt circa een uur. Voor de APS behandeling vraag ik 40 euro.
Tijdens dit bezoek koopt u uw eigen set plak-elektroden, deze kosten 15 euro en gaan zo'n 15 behandelingen mee.

Korte APS behandeling, half uur voor 20,-

Pakket-korting: Een traject van 10 APS behandelingen voor 350,-

De kosten van een APS behandeling zijn incl. btw (21%). Voor de plak-elektroden is dit incl. btw (6%). Mijn gemaakte tijd- en reiskosten, binnen de stad Groningen, zijn bij de prijzen inbegrepen. Buiten de stad Groningen (tot max +/- 12 km) vraag ik 0,20 cent per km extra. Indien u de gemaakte afspraak wilt annuleren, dient u dit tenminste 24 uur van te voren aan te geven. De gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht.   

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BVAT en heb de status van geaccrediteerd APS therapeut. Hierdoor worden de APS behandelingen door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed (het aanvullende pakket). Alle benodigde gegevens voor vergoeding staan op de factuur die u van mij krijgt. Deze dient u zelf bij uw zorgverzekeraar in te leveren. APS therapie valt onder natuurgeneeskundige en/of alternatieve consulten. De vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico. 

Krijgt u geen vergoeding ? Weet dan, dat bij iedere nieuwe cliënt die u aanbrengt, u daarvoor een gratis APS behandeling krijgt!


In 2021 vergoeden onderstaande zorgverzekeraars APS therapie vanuit de aanvullende verzekering:


  • ONVZ
  • PNO zorg
  • VvAA
  • Turien & CoOm te zien hoeveel de zorgverzekeraars vergoeden, wat de limieten zijn per dag of per behandeling kunt u kijken op de wesite van Zorgwijzer.

Daar wordt een overzichtspagina aangeboden specifiek toegepast op APS therapie, waarin de vergoedingen, premies en voorwaarden duidelijk zijn weergegeven. Deze pagina wordt ieder jaar bijgewerkt,  zodat het altijd actueel is. Klik op de link voor de betreffende pagina over APS therapie:

 http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/aps-therapie

       http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/aps-therapie


Coulanceverklaring:

Als u zorgverzekeraar niet in deze lijst voorkomt worden APS behandelingen - volgens de polisvoorwaarden - niet vergoed. Maar u kunt proberen of uw zorgverzekeraar toch (gedeeltelijk) wil betalen. Stuur dan een zogenaamde coulanceverklaring, samen met de factuur, naar uw zorgverzekeraar. Soms krijgt u consulten dan toch vergoed. Door de coulanceverklaring wordt de zorgverzekeraar in elk geval op APS geattendeerd. Hoe vaker dit gebeurt, des te groter de kans dat u in de toekomst de APS consulten wel vergoed krijgt. Wilt u hier gebruik van maken dan kan ik een coulanceverklaring voor u opstellen.