06-31223335

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vermoeidheidsklachten

Het vervelende van vermoeidheidsklachten is dat deze een kettingreactie kunnen veroorzaken in ons lichaam. Behalve de vermoeidheid kan dit ook tot gevolg hebben dat er andere klachten in ons lichaam kunnen ontwikkelen. Dit kan zelfs zo ver gaan dat men chronische klachten kan krijgen als gevolg van de vermoeidheidsklachten.

Wees op tijd!

Een belangrijk aspect van vermoeidheidsklachten is deze op tijd te onderkennen en het lichaam zo snel mogelijk ondersteuning te bieden. Uiteraard is het van belang de oorzaak van de klachten aan te pakken. Probeer dit vanuit verschillende hoeken uit te zoeken. Is er sprake van veel stress ? Eet je gevarieerd genoeg ? of mist het lichaam bepaalde vitamines en mineralen. Wist je b.v. dat je door een tekort aan vitamine D3 in de wintermaanden ook vermoeidheidsklachten kan krijgen..

Soms is een duidelijke oorzaak van de vermoeidheid niet direct aan te wijzen of weg te nemen. Hoe dan ook is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Des te eerder we met APS therapie kunnen beginnen om de vermoeidheidsklachten te behandelen des te sneller kan je het effect ervaren. Dat betekent niet dat wanneer de klachten al lange tijd spelen dat met APS therapie de klachten niet te behandelen zijn, in tegendeel. Waar men al veel geprobeerd heeft om de vermoeidheidsklachten te verminderen zonder succes kan met APS therapie de energie toch nog op korte termijn enorm toenemen.


Afspraak maken, of heeft u vragen ? Maak dan gebruik van het contact formulier. Dezelfde dag nog kunt u een reactie van mij terug verwachten.

Hoe te behandelen

Vermoeidheidsklachten kunnen heel goed behandeld worden met de zelfklevende elektroden. Vaak in combinatie met de oorclips ondervindt men een snelle reactie van het lichaam.

Ons lichaam blijkt de microstroom energie van APS te gebruiken om de eigen energieproductie op te voeren en de celcommunicatie te verbeteren.
Micro-gelijkstroom verhoogt de aanmaak van ATP (adenosine-trifosfaat), de energiemunt van het lichaam, met 500%. Daarnaast verhoogt het de eiwitsynthese en de afvoer van afvalstoffen uit de cel.

Het universele betaalmiddel voor alle processen in ons lichaam die energie kosten is ATP. ATP kan je het best zien als de energieaccu van de cel. De cel slaat de energie uit een APS behandeling op in ATP. Ook uit voedsel haalt de cel energie, wat tijdelijk wordt opgeslagen. Heeft de cel dan ergens energie voor nodig, dan gebruikt hij de energie die opgeslagen zit in de accu's die wij ATP noemen.

Het is zo leuk om te horen, als clienten blij verrast melden dat ze merken ineens meer energie te hebben. Dat ze meer kunnen ondernemen op een dag, zonder direct zo moe te zijn.